Poznati domaći glumac ponovno se oženio nakon 18 mjeseci veze

Iako su mnogi mladenci na dan svog vjenčanja toliko uzbuđeni da od jutra s nestrpljenjem očekuju taj nezaboravan trenutak zavjetovanja na vječnu ljubav, moramo svakako spomenuti da je poznati mladoženja o čijem ćemo vjenčanju danas pisati prije vjenčanja odigrao čak i svoju predstavu.

Vjenčanje Borisa Svrtana i Kristine Turk 

Naime, radi se glumcu, režiseru te bivšem ravnatelju kazališta Gavella,  Borisu Svrtanu koji se prošlog petka vjenčao sa svojom tri godina mlađom odabranicom Kristinom Turk.

Kao što smo i ranije spomenule, ovaj je glumac u jutarnjim satima odigrao predstavu pod nazivom “Kako je počeo rat na mom otoku” i snimio spot za nju, nakon čega je uplovio u bračnu luku.

Boris-Svrtan-i-Kristina-Turk
Izvor: Robert Anic, Pixsell, preuzeto s tportal.hr

Samo se vjenčanje održalo u Gradskoj vijećnici na Gornjem gradu, dok pak je slavlje održano u krugu vjenčanih kumova i najbližih uzvanika u zagrebačkom restoranu Ribice i tri točkice. Boris Svrtan je za svog vjenčanog kuma odabrao prijatelja i kolegu Gorana Grgića, dok pak je vjenčana kuma njegove odabranice bila Jasminka Bedeković.

Kako je počela njihova prekrasna ljubavna priča

Ovaj se par poznavao samo 18 mjeseci, a sve je počelo u kafiću Dramskog kazališta Gavella, gdje su se upoznali. Prvi pak su se put u javnosti službeno pojavili u svibnju prošle godine. Dakle, na premijeri predstave “Slikari rudari” u Gavelli.

Po drugi puta izgovorili “DA” 

Inače, novopečeni su se supružnici drugog puta zavjetovali na vječnu ljubav. Naime, Boris Svrtan je 28 godina bio u braku s poznatom glumicom Ninom Erak, zvijezdom domaće serije “Na granici”. Bivši supružnici imaju i 25-godišnju kći Petru, koja je nastavila stopama svojih roditelja. Dakle, stalna je suradnica Zagrebačkog kazališta mladih.

Nina-Erak-i-Boris-Svrtan
Izvor: Bruno Konjevic, CROPIX, preuzeto s jutarnji.hr

Dok pak njegova odabranica, inače logopedica koja radi u Centru za odgoj i obrazovanje “Goljak”, iz prethodnog braka ima dvoje odrasle djece. 

Novopečenim pak supružnicima za kraj možemo samo poželjeti mnogo sreće i razumijevanja u njihovom zajedničkom životu!

Izvor naslovne slike: Ante Baranić, Hanza Media, preuzeto s slobodnadalmacija.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se