Nove kreacije s potpisom libanonskog modnog dizajnera ostavile su nas bez daha

Bez obzira na to planiraš li svoje vjenčanje u sljedećoj godini ili samo obožavaš maštati o prekrasnoj haljini u kojoj ćeš zablistati jednog dana, uvijek je lijepo pogledati nove kreacije poznatih dizajnera, zar ne?

Očarane novim kolekcijama, ovog smo puta odlučile pisati o raskošnim vjenčanicama koje su nas, malo je reći, ostavile bez daha. O kojem se dizajneru točno radi i kakve je kreacije pripremio za sljedeću sezonu otkrivamo ti za čas! 

Počeo je crtati haljine još u desetoj godini života, stoga ne čudi što je danas toliko uspješan

Dakle, radi se o poznatom dizajneru Zuhairu Muradu čiji je brend osnovan još davne 1997. godine u Bejrutu te Parizu. Danas ova modna kuća dizajnira, proizvodi, distribuira te prodaje najpoželjniju odjeću visoke mode. Dok se kreacije ovog brenda mogu nabaviti na više od 100 prodajnih mjesta širom svijeta. 

Kako svakom novom kolekcijom pomiče granice, ne čudi nas što za kreacijama Zuhaira Murada uzdišu brojne žene diljem svijeta .

Zuhair Murad kolekcija za proljeće 2020. 

Kako je proljetna kolekcija inspirirana španjolskom kulturom te tradicionalnim vjenčanjima sigurne smo da će ljubiteljice raskošnih vjenčanica konačno doći na svoje.

Pitaš se zašto? Zato što novu kolekciju čine haljine upotpunjene dramatičnim volanima, raskošnim tilom, elegantnim perjem, slatkim mašnama te bogatim vezovima. Kako se na nekim kreacijama donji dio može bez problema odvojiti, na dan svog vjenčanja možeš zablistati u 2 u 1 kreaciji! 

nove-kreacije-zuhair-murad
nove-kreacije-zuhair-murad
nove-kreacije-zuhair-murad

Ako smo te toliko zainteresirale proljetnom kolekcijom da si još pod dojmom, savjetujemo ti baciti oko i na prekrasnu jesensku kolekciju!

Zuhair Murad kolekcija za jesen 2020. 

Osim odvojivih kreacija, u kolekciji za jesen prevladavaju upečatljive, bajkovite te elegantne vjenčanice u bijeloj nijansi te nijansi šampanjca. Za oko su nam posebno zapeli predivni detalji sitnih cvjetića, volani, bogati slojevi tila te plaštevi koji savršeno nadopunjuju ove prekrasne vjenčanice.

Kako svaka haljina dolazi u kombinaciji s velom, sigurne smo da će uz ostale detalje, zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih mladenki. 

jesen-zuhair-murad
jesen-zuhair-murad

Jesu li te oduševile nove kreacije Zuhaira Murada?

Slike preuzete s: zuhairmurad.com, zuhairmurad.com