Kako se pripremiti za prosidbu?

Znamo da u trenutku prosidbe jačaju emocije, a pripadnike muškog spola istovremeno obuzima osjećaj uzbuđenja i straha. Vjeruj nam, to je sasvim normalno! Ipak se sam čin prosidbe planira neko vrijeme pa se tako napetost povećava s približavanje istog.

Najčešće pitanje koje se mota po glavi muškaraca, u tom je trenutku, kako započeti samu prosidbu? Kako voljenoj dati do znanja da je ona ta s kojom želiš provesti ostatak života?

Svakako da u obzir dolaze poznate varijacije rečenice: „Hoćeš li se udati za mene“, no možeš ti i puno bolje od toga. Ipak će taj trenutak tvoja odabranica pamtiti cijelog života, zato se vrijedi potruditi.

Kako bi ti mrvicu olakšale, popisale smo neke načine za tvoju pripremu!

Kako započeti prosidbu?

Na samom početku vrati film i prisjeti se kako ste se upoznali, gdje ste se prvi put poljubili, što ste sve proživjeli zajedno. Prisjeti se vaših najljepših pustolovina i svakako istakni ono što obožavaš kod svoje drage.

kako-se-pripremiti-za-prosidbu
Izvor: brides.com

Također, prosidbu možeš započeti pričanjem ljubavne anegdote, izricanjem citata ili trenutka u kojem si shvatio da je ona, ona prava. Ili čak prepričavanjem neke smiješne uspomene koja će nasmijati tvoju dragu od uha do uha. Sigurne smo da će ju ovaj uvod u prosidbu posebno raznježiti. 

Stavi riječi na papir i nekoliko ih puta pročitaj

Kako je prosidba poseban trenutak, normalno je priželjkivati da se ona odvija savršeno, odnosno onako kako si i zamislio. Zato ti i savjetujemo sve misli zapisati na papir, nekoliko ih puta pročitati naglas, a potom zamišljeno izreći svojoj dragoj. Uvjerene smo da će ispasti bolje od planiranog.

Nemoj skrivati emocije

Bez obzira na to koliko se pripremao za samu prosidbu, emocije će doći same od sebe. Zato ih nemoj skrivati jer će one taj trenutak učiniti još ljepšim.

kako-se-pripremiti-za-prosidbu
Izvor: brides.com

Upotrijebi najpoznatiju filmsku scenu

Navikle smo u filmovima gledati one predivne prizore u kojima se muškarac spušta na jedno koljeno, vadi kutijicu s prstenom i prosi svoju djevojku. Zašto takvo nešto ne bi i ti primijenio? U svakom će pogledu izgledati romantično, a možda tvoja draga i zaplače, ali od sreće!

Sada kada znaš kako se pripremiti za prosidbu, škicni u naš stari članak u kojem smo pisale o top destinacijama za savršenu prosidbu.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se