Jesenski trendovi vjenčanica za 2020. godinu: Od odvažnih proreza do nježnih cvjetova

Sanjaš o jesenskom vjenčanju? To je odlično jer automatski na izbor imaš veći broj modela vjenčanica i dodataka. Možeš nositi sako, plašt, otkrivena ramena, duže ili kraće haljine… Ma sve je moguće!

Za one mladenke koje planiraju vjenčanje u jesen 2020. godine donosimo trendove koje su predstavili domaći i strani dizajneri. Na pistama je bilo svega, od romantičnih krinolina do izazovnih korzeta. Remeni se ponovo vraćaju na vjenčanice, a cvjetni uzorak je također ‘in’. 

Visoki prorez 

Prorezi na haljini u stilu Angeline Jolie nisu novost u svijetu vjenčanica, ali ove su godine još odvažniji. Dizajneri su ih protegnuli visoko na bedra što vizualno još više izdužuje noge. (Jesmo li spomenule da je Jolie inače nižeg rasta?)

jesenski-trendovi-vjencanica
Izvor: bloomfeld.nl

Korzeti, prozirno, odvažno

Da, jesen nas asocira na mir, toplinu, mekane materijale, ali tvoja vjenčanica ne mora biti takva! Štoviše, predstojeći modeli ističu seksipilnost. 

jesenski-trendovi-vjencanica
Izvor: ENVY ROOM
jesenski-trendovi-vjencanica
Izvor: ENVY ROOM

Otvorena leđa

Dugo su popularne bile vjenčanice koje su na leđima imale vezice pa čak i nakit. Potpuno otvorena leđa vraćaju se u modu. Odlučiš li se za ovaj tip vjenčanice, tijekom ljeta se najbolje sunčati u toplesu kako se ne bi vidjeli tragovi kupaćeg kostima .

jesenski-trendovi-vjencanica
Izvor: brides.com

Remen i pojas

Pojas naglašava struk i vizualno sužava figuru. Treba li ti bolji razlog da ga iskombiniraš sa svojom vjenčanicom? 

vjencanice
Izvor: julievino.com
vjencanice
Izvor: zuhairmurad.com

Cvjetni uzorak 

Nježni motivi ipak nikad ne izlaze iz mode, barem kad su u pitanju vjenčanja. Voliš li cvjetni uzorak, u 2020. godini daj si oduška! Sitniji ili krupniji – cvjetići su poželjni!

Izvor: bridalparlour.net