Monique Lhuillier ponovno nas je oduševila novom kolekcijom vjenčanica

Vjerojatno si već nabavila svoju vjenčanicu udaješ li se ove jeseni tako da ti do datuma vjenčanja preostaju još samo one sitnice koje si ostavila za kraj. Puna uzbuđenja sama sebi kažeš: Jupi, sve sam napravila kako treba!

S druge pak strane, ako si od onih mladenki koje trenutno prikupljaju informacije vezane uz planiranje vjenčanja jer te dragi tek nedavno zaprosio, drži se samo našeg portala i dalje jer ćeš ovdje saznati još puno korisnih informacija.

Poznati su modeli vjenčanica kakve ćemo nositi sljedeće sezone

Znaš li da je većina poznatih dizajnera već predstavila svoje nove kolekcije za iduću godinu? Da, da, zato i mislimo da je pravo vrijeme krenuti s njihovim upoznavanjem. Budući da nas je jedna nova kolekcija posebno dojmila, morale smo s tobom podijeliti ove predivne modele vjenčanica. Tko zna, možda te koji toliko očara da u njemu poželiš izgovoriti i sudbonosno „da“ .

Monique Lhuillier kolekcija vjenčanica za jesen 2020.

Dakle, radi se o vodećoj modnoj kući, poznatijoj pod imenom Monique Lhuillier. Kako smo o ovom brendu već pisale, spomenut ćemo samo ono najvažnije. Naime, ova modna kuća postala je sinonim za luksuz, ženstvenost, glamur i privlačnost, stoga svakako valja zaviriti u novu jesensku kolekciju. Osim toga, svaka od 17 haljina iz istoimene kolekcije posebna je na svoj način, a bit će ti jasno i zašto već nakon prvog pogleda.

Monique-Lhuillier-odusevila-novom-kolekcijom
Monique-Lhuillier-odusevila-novom-kolekcijom
Monique-Lhuillier-odusevila-novom-kolekcijom
Monique-Lhuillier-odusevila-novom-kolekcijom
nova-kolekcija

Kao što si i sama mogla primijetiti novu kolekciju čine prekrasne cvjetne vjenčanice, čipkaste haljine s visokim ovratnikom, kreacije spuštenih ramenica, modeli otvorenih leđa te puf rukava, haljine A krojeva te bajkovite vjenčanice u bijeloj boji i nježnim nijansama. Kako bi zadovoljila potrebe mladenki koje priželjkuju zablistati u dva modela vjenčanice, u kolekciji se nalaze i odvojivi modeli. Dakle, nježan bolero te dugačak veo koji će staviti točku na “i” svakog bajkovitog princeza looka .

P.S.:Cjelokupnu kolekciju možeš potražiti i online jer je dostupna i za naše tržište!

Slike su preuzete s: Monique Lhuillier web stranice

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se