Berta Bridal kolekcija za jesen 2020.

Znaš li da izraelski modni brend Berta danas glasi za najpopularniju i najtraženiju marku u vjenčanoj industriji? Iz tog smo te upravo razloga odlučile počastiti jedinstvenim te raskošnim jesenskim kreacijama za 2020. godinu.

Spremna zakoračiti u Berta Bridal svijet?

Mi jesmo!

Tko stoji iza ovog poznatog brenda?

Možda si se već zapitala, zato ti i otkrivamo da je Berta Balilti zaslužna za predivne kreacije u kojima su već zablistale brojne mladenke. Ova je poznata dizajnerica istoimeni brend osnovala 2004. godine, a danas posjeduje preko 150 prodavaonica širom svijeta, dok Instagram profil ove modne kuće broji oko 2,6 milijuna pratitelja. Berta kreacije dostupne su i na našem tržištu pa se tako iste mogu nabaviti u Vesna Sposa prodavaonicama te Mia Couture Showroomu.

Berta.com

Berta kreacije već se nekoliko godina nalaze na listi najpoželjnijih imena u vjenčanoj industriji

Istina je! Mladenke diljem svijeta poludjele su za ovim božanstvenim kreacijama. Zašto? Zato što tako dobro kombiniraju vintage materijale i retro stilove, a istovremeno promiču inovativne, odvažne i ženstvene kreacije za moderne mladenke. Kakvi se to krojevi nalaze u novoj Bridal kolekciji za jesen saznat ćeš ostaneš li i dalje s nama!

Bridal kolekcija za jesen 2020

Ah, što reći na novu jesensku kolekciju osim da je izmamila naše uzdahe u samo nekoliko minuta. Ipak, prije nego što pogledaš ove predivne kreacije, u kratkim ćemo crtama opisati modele jesenske kolekcije.

Dakle, novu Bridal kolekciju čine slojevite vjenčanice od tila, čipkasti modeli vjenčanica, haljine dubokih V izreza te visokih i zanosnih proreza. Tu su i odvojivi dijelovi koje je moguće prikvačiti na struk boka i time zablistati u dvije kreacije tijekom jedne večeri.

Nismo mogle ne spomenuti vjenčanice upotpunjene perjem koje ćemo posebno obožavati u sljedećoj sezoni kao i haljine ukrašene 3D cvjetnim aplikacijama i perlicama.

No dosta priče, vrijeme je da se upoznaš s ovim čarobnim modelima!

berta-bridal-kolekcija
berta-bridal-kolekcija
berta-bridal-kolekcija
berta-bridal-kolekcija
bridal-kolekcija

Slike nove kolekcije vjenčanica preuzete s: brides.com