Vera Wang kolekcija vjenčanica za proljeće 2020. godine

Već si imala prilike zaviriti u jesensku kolekciju vjenčanica Vere Wang i uvjeriti se da ova dizajnerica vješto kombinira različite uzorke koji istovremenu postižu WOW efekt te razbijaju monotoniju. Tako se u novoj kolekciji za proljeće okrenula posve novim motivima. Dakle, cvjetnim aranžmanima koji su prisutni na svakom modelu vjenčanice iz nove kolekcije!  

Vera Wang vjenčanice s cvjetnim dodacima koje oduzimaju dah

Da su vjenčanice uistinu drugačije od onih klasičnih vidi se u napuštanju tradicionalne bijele boje. Tako u novoj kolekciji za proljeće prevladavaju nijanse blago ružičaste, biserno sive, svijetloplave i svijetlozelene koje se odlično stapaju s nježnim cvjetnim angažmanima kao i toplim proljetnim raspoloženjem.

Cvjetni pak su angažmani uglavnom smješteni na ramenima na jednoj ili na obje strane ili na struku gdje se uglavnom kombiniraju s naborima tila.

Moramo priznati da Vera Wang naprosto obožava slojevite i prozračne vjenčanice jer i njena nova kolekcija vrvi samo bajkovitim vjenčanicama prekrasnih slojeva. Što se tiče krojeva, prednjače A krojevi vjenčanica čiji je gornji dio uži, dok pak se donji širi prema dnu.

Hajde, zavirimo zajedno u novu kolekciju Vere Wang!

vera-wang-kolekcija
vera-wang-kolekcija
vera-wang-kolekcija
vera-wang-kolekcija

Uspješna godina za Veru Wang

Zanimljivo je to što će u listopadu ove godine Vera Wang proslaviti svoju 60. kolekciju za mladenke. Iako iza ove dizajnerice stoji pregršt predivnih kreacija, ovom novom kolekcijom ponovno nas je uspjela očarati. Ma kako i ne bi kada je u istu utkano toliko ručnog rada i detalja koji jednostavno ne mogu proći nezapaženo!

Za kraj te moramo pitati koji od modela ti se posebno svidio?

Da se pita nas same, kako se radi o cvjetnim detaljima koje posebno obožavamo, teško bi izabrale samo jedan!

Izvor slika: verawang.com