Za ovih 5 modela vjenčanica poludjet će mlade diljem svijeta

Lijepa sjećanja i dragocjene svadbene fotografije ostaju zauvijek, zar ne? Tako se brojne mladenke s posebnim zadovoljstvom prisjećaju izraza lica svog odabranika u trenutku koračanja prema njemu kao i modela vjenčanice u kojem su zablistale na dan vjenčanja.

Svjesne smo i same da je u moru različitih krojeva teško odabrati onaj koji će najbolje odgovarati stilu i modelu tijela pojedine mladenke, zato nije na odmet razmotriti kreacije kakve će se nositi u 2020. godini. Možda se baš u jednom od modela krije tvoja idealna vjenčanica, tko zna!

Vjenčanice s puf rukavima

Znaš li da će rukavi u narednoj sezoni biti najzanimljiviji detalj vjenčane mode? Zato smo za tvoju inspiraciju izdvojile modele koje karakteriziraju voluminozni rukavi te prekrasni puf rukavi.

5-modela-vjencanica

Lela Rose

5-modela-vjencanica

Sottero & Midgley

Vjenčanice u kombinaciji s plaštem

Sudeći prema kolekcijama brojnih svjetskih dizajnera, sve miriše na to da ćemo u sljedećoj godini posebno obožavati vjenčanice s plaštem. Tako odlučiš li se na ovu opciju, lepršavim svilenim plaštem možeš prekriti dekolte ili gola ramena tijekom službene ceremonije. Ili čak plašt možeš prikvačiti na struk boka kako bi tvoja vjenčanica izgledala raskošno, dok ga kasnije možeš skinuti. Genijalno, zar ne?

5-modela-vjencanica

Berta

Berta

Vjenčanice raskošnih slojeva

Princeza izgled u punom smislu riječi ostvarit ćeš odabirom kroja vjenčanice koji je pripijen u gornjem dijelu, dok pak donji dio vjenčanice čini voluminozna suknja, odnosno suknja u nekoliko lepršavih slojeva.

5-modela-vjencanica

Maggie Sottero

Vjenčanice s visokim prorezom

U vjenčanici s visokim prorezom s jedne ili čak obje strane doza seksipila i bezvremenske elegancije zagarantirana je. Jesi li spremna zablistati u ovom odvažnom modelu vjenčanice?

vjencanice-s-visokim-prorezom

Rebecca Ingram

vjencanice-s-visokim-prorezom

Oscar de la Renta

Vjenčanice s perjem

Tko kaže da zanosno perje ne može dobro izgledati na tvojoj vjenčanici? Škicni u izdvojene modele jer će upravo ovaj ukras biti jedan od najpoželjnijih u 2020. godini. Tako barem smatraju brojni poznati dizajneri poput, Zuhaira Murada, Oscara de la rente, Naeema Khana.

vjencanice-s-perjem

Oscar de la Renta

Zuhair Murad

Za koji se god trend odlučila, znaj da ćeš izgledati predivno!