Profinjene i elegantne vjenčanice poznatog brenda Lela Rose

Iza ovog poznatog brenda stoji američka modna dizajnerica Lela Rose, stoga najprije nekoliko riječi o ovoj uspješnoj dizajnerici.

Naime, Lela Rose rođena je i odrasla u Teksasu, a danas živi u New Yorku. Pohađala je fakultet u Coloradu gdje je studirala likovnu umjetnost, a zbog svoje velike ljubavi prema modnom dizajnu upisala je školu dizajna u New Yorku. Svakoj kolekciji, ova dizajnerica, daje zaista „neočekivanu dimenziju“. Zapravo može se reći da je umjetnička pozadina definitivno prisutna u njenom radu.

U njenim kreacijama zablistale su mnoge poznate dame

Ove moderne, luksuzne, elegantne i profinjene kreacije za oko su zapele mnogim stilistima te poznatim osoba koje danas redovito nose modele ovog brenda. Tako su u njezinim kreacijama zablistale, Gwyneth Paltrow, Selena Gomez, Zoe Saldana, Jessica Alba, Sofia Vergara, vojvotkinje od Cambridgea, Michelle Obama i mnoge druge.

Prvu kolekciju sa svojim potpisom ova je dizajnerica predstavila davne 1998. godine, dok je 2006. godine predstavila prvu kolekciju za mladenke. Kako je linija za mladenke bila izrazito uspješna, ubrzo je izbacila i ekskluzivnu liniju za djeveruše.

Pitaš li se kakve su to vjenčanice hit sljedećeg proljeća, saznat ćeš ostaneš li s nama!

Kolekcija vjenčanica Lela Rose za proljeće 2020

U kolekciji vjenčanica za proljeće 2020 prevladavaju pretežito haljine A krojeva te haljine V izreza. One su izrađene od svile, satena, vune te chantilly čipke.

Moramo priznati da su nam za oko posebno zapele kreacije s različitim broševima, haljine s puf rukavima koje postaju sve popularnije te vjenčana odjela.

No dosta smo brbljale. Vrijeme je za nove modele, stoga zavirimo zajedno u kolekciju ovih prekrasnih vjenčanica!

Lela-Rose-vjencanice
Lela-Rose-vjencanice
vjencanice-za-proljece
Lela-Rose-vjencanice
vjencanice-za-proljece-2020
Lela-Rose-vjencanice

Gdje se kreacije istoimenog brenda mogu nabaviti?

Lela Rose kreacije dostupne su uglavnom u specijaliziranim trgovinama te buticima za mladenke i djeveruše. Osim toga, prodaju se i na međunarodnoj razini i to putem specijaliziranih prodavaonica u Kanadi, Velikoj Britaniji, Rusiji, Koreji, Japanu i na Bliskom Istoku. Također, kreacije brenda Lela Rose moguće je nabaviti i online putem webshopa lelarose.com.

Osim vjenčanica, u Lela Rose ponudi nalaze se i svečane haljine, pletiva, topići, kaputi, jakne, suknje, hlače, tako da nalaziš li se u ulozi vjenčane kume, djeveruše ili prijateljice, slobodno škicni na Lela Rose web shop i obavezno nam javi svoje dojmove!

Izvor slika: lelarose.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se