Nove kolekcije vjenčanica brenda Rosa Clará

Iako klasične bijele vjenčanice nikad neće izaći iz mode, znaš i sama da svaka sezona donosi neke svježe trendove u industriji vjenčanica. Tako smo malo prošvrljale internetom i za oko su nam zapele moderne, otkačene i elegantne kreacije jedne uspješne modne dizajnerice. O kojoj dizajnerici je riječ te kakvi se to modeli nalaze u njenoj novoj kolekciji nećeš saznati ne ostaneš li i dalje s nama. No najprije s tobom dijelimo njenu uspješnu modnu priču!

Uspješna priča dizajnerice

Dizajnerica Rosa Clará svoju je prvu trgovinu svadbene odjeće za mladenke otvorila prije gotovo 25 godina u Španjolskoj. Kako su se još od samim početaka u njenoj ponudi nalazile moderne te raznolike kreacije stvorene od tkanina najviše kvalitete, ubrzo su se prodavaonice ove dizajnerice pojavile diljem svijeta.

Svoju poziciju i velik utjecaj na industriju vjenčanja dodatno je učvrstila kroz brojne suradnje s vrhunskim dizajnerima, kao što su Christian Lacroix, Karl Lagerfeld i Zuhair Murad. Osim toga, udružila se i s nekim od najpoznatijih modnih brendova. Stoga ne čudi što se njene kreacije danas nalaze na više od 3.500 prodajnih mjesta u 80 zemalja, a brend glasi za jedan od vodećih svjetskih te domaćih u industriji vjenčanja.

Kako i digitalna prisutnost ovog brenda neprestano raste, valja istaknuti da njihova web stranica glasi za drugu najposjećeniju u vjenčanoj industriji. Wow!

Rosa Clará vjenčanice za 2020 godinu

Kreacije inspirirane razdobljem Art Decoa, čipkaste vjenčanice, haljine s ušivenim džepovima, perlicama, cvjetnim vezovima te raskošni kombinezoni čine novu kolekciju Rosa Clará . Dekoltei su jedan od najvažnijih trendova u 2020. godini pa se tako u novoj kolekciji nalaze haljine dubokih te umjerenih V izreza i okruglih izreza. Kao i haljine zadivljujućih dekoltea na leđima upotpunjenih lukovima te remenčićima.

P.S.: Odabereš li vjenčanicu izraženog dekoltea, svoj vjenčani look obavezno začini nekom prelijepom ogrlicom.

Rosa-Clara-kolekcija-vjencanica
Rosa-Clara-kolekcija-vjencanica
Rosa-Clara-kolekcija-vjencanica
kolekcija-vjencanica-2020
Rosa-Clara-kolekcija-vjencanica

Ostavljaju bez daha, zar ne?

Slike preuzete s: rosaclara.es