Jesus Peiro kolekcija vjenčanica za proljeće 2020

Vrhunska kvaliteta, ručni rad, ekskluzivni ukrasi, elegantan i profinjeni stil karakteristike su koje Jesus Peiro brend vjenčanica čine prepoznatljivim u svijetu. Kada je već riječ o ovom brendu valja spomenuti to da je još od 1988. godine posvećen isključivo kreiranju svadbene odjeće za mladenke.

Nadalje, još od svojih početaka ovaj brend svake godine predstavlja svoje kreacije na tjednu vjenčanja u Barceloni. Osim toga, sudjeluje i na brojnim međunarodnim sajmovima vjenčanja poput The White Gallery u Londonu te na tjednu vjenčanja u New Yorku.

Zanimljivo je to što su sve haljine ovog poznatog brenda kreirane i izrađene u Španjolskoj, a dostupne su u čak 73 trgovine diljem Španjolske.

Možemo samo napisati wow!

Lider u industriji vjenčanica

S više od 200 kupaca u preko 20 zemalja Jesus Peiro brend vjenčanica postao je vodeći u modnom sektoru vjenčanica. To može zahvaliti visokim standardima kvalitete, brendu s vlastitim identitetom i stilom drugačijim od ostalih dizajnera vjenčanica, što je ujedno i filozofija kojom se vodi sadašnji vlasnik brenda –  Jesús Diez Betriu.

Dizajnerica kolekcije vjenčanica za proljeće 2020

Kolekcije ovog brenda dizajnirane su od strane dizajnerice Merche Segarra koja se u tim Jesus Peiro priključila 2003 godine. Vjenčanice su u prvom redu kreirane za žene koje cijene eleganciju, prate nove trendove i žele haljinu koja će na najbolji mogući način izraziti njihovu osobnost.

Kolekcija vjenčanica proljeće 2020

U novoj kolekciji vjenčanica za proljeće 2020. nalaze se odjevni komadi koji se mogu bez problema kombinirati jedni s drugima, kao što su svadbeni sakoi, hlače, suknje, topovi. Tako svaka mladenka može prema svom ukusu samostalno oblikovati izgled za dan svog vjenčanja.

Genijalno, zar ne?

Zaviri i uvjeri se sama! 😉

jesus-peiro
jesus-peiro-vjencanice
jesus-peiro-vjencanice
vjencanice
vjencanice
jesus-peiro-vjencanice

Jesus Peiro vjenčani dodatci

Osim vjenčanica, u Jesus Peiro ponudi nalazi se i remenje za vjenčanice, vjenčani veo, bolero te različiti ukrasi za kosu mladenke, poput špangica te cvjetnih vjenčića. Tako na jednom mjestu mladenke mogu upotpuniti cjelokupni vjenčani look!

modni-dodatci

Izvor slika: jesuspeiro.com