Čarobna kolekcija vjenčanica nadahnuta pričom Alise u zemlji čudesa

kolekcija-vjencanica-Galia-Lahav

Iako je sezona ljetnih vjenčanja u punom jeku, već nam je poznato kakve kreacije će se nositi u 2020. godini. I sama znaš da organizacija vjenčanja iziskuje mnogo vremena, stoga ti savjetujemo da s pronalaskom vjenčanice kreneš na vrijeme.

Kako bi olakšale tvoju potragu prošvrljale smo malo Internetom i otkrile čarobne modele vjenčanica za 2020. godinu. U nastavku dakle pišemo o novoj kolekciji vjenčanica izraelske dizajnerice Galie Lahav koja nas je oborila s nogu 😍.

Galia Lahav vjenčanice dostupne su i na hrvatskom tržištu

Galia Lahav jedna je od najtraženijih dizajnerica vjenčanica za kojima žude mladenke diljem svijeta. Odlična vijest za tebe je ta da su od prošle godine njene vjenčanice dostupne i na hrvatskom tržištu. Jupi! 😉

Kako je ovaj brend poznat po luksuznim i ručno šivenim vjenčanicama odvažnih krojeva, prava si sretnica što možeš birati između ovih modela 😉. Ono po čemu se ove vjenčanice razlikuju od vjenčanica ostalih dizajnera glamurozni su krojevi koji se prilagođavaju svakoj mladenki, a koji istovremeno naglašavaju ljepotu ženskog tijela. Također, tu su i brojni detalji poput kristalića, perlica i čipke koji su postali zaštitni znak ove dizajnerice te mekane, udobne i visokokvalitetne tkanine.

Nova bajkovita kolekcija vjenčanica „Gala VIII“ inspirirana je čudesnom pričom Alise u zemlji čudesa čiji dizajn potpisuju Galia Lahav te njen glavni dizajner Sharon Sever.

Kolekcija vjenčanica „Gala VIII“ proljeće 2020

U istoimenoj kolekciji nalazi se uistinu raznolik izbor vjenčanica. Dakle, možeš birati između vjenčanica A kroja, vjenčanica sirena kroja pa do prekrasnih kratkih vjenčanica te asimetričnih kombinezona. Kreacije su upotpunjene cvjetnim uzorcima, 3D aplikacijama, šljokicama te perlicama. Naravno, moramo spomenuti i praktične vjenčanice s ušivenim džepovima te glamurozne kreacije sa steznikom i korzetom koje savršeno ističu ženske atribute.

No dosta priče, pogledajmo zajedno o čemu se radi! 😊

Galia-Lahav-kolekcija-vjencanica
Galia-Lahav-kolekcija-vjencanica
Galia-Lahav-kolekcija-vjencanica
kolekcija-vjencanica-za-ptoljece-2019
kolekcija-vjencanica-za-proljece-2019
Galia-Lahav-kolekcija-vjencanica

Ma tko bi samo ostao ravnodušan nakon pogleda na ove čarobne vjenčanice. Mi zasigurno ne, a ti draga Princezo? 🤩

Izvor svih fotografija: galialahav.com