5 nijansi ruževa koje su apsolutni hit na ljetnim vjenčanjima!🤩

kakvu-nijansu-ruza-odabrati

Složit ćeš se s nama da nema mladenke koja na dan svog vjenčanja ne želi izgledati prelijepo. Zato se i misli na ama baš svaki detalj. Od ukrasa koji će se stopiti s dekoracijom svadbene sale, bajkovite vjenčanice, „neprimjetnog“ donjeg rublja, udobnih cipela, razbarušene i elegantne frizure pa do odgovarajuće nijanse ruževa za use.

Kada smo već kod nijansi ruževa za usne, zanima nas jesi li odabrala boju za svoje ljetno vjenčanje? Samo bez panike, u slučaju negativnog odgovora, jer u nastavku otkrivamo idealne nijanse za ljetna vjenčanja.

Mi smo spremne, a ti? 😃

Zablistaj u ovim nijansama ruževa na svom ljetnom vjenčanju

nijanse-ruževa
438 Orange wave effervescent orange

Znamo, možda ti na prvu ova nijansa i nije baš sjela, no daj joj priliku. Uvjeravamo te da će u kombinaciji s bijelom vjenčanicom izgledati 🔝. Zamisli samo predivan zalazak sunca, vjenčanje na plaži i narančasti ruž na usnama. Ma, genijalno! 😍

nijanse-ruževa
All fired up

Iako se s nijansom crvenog ruža obično povezuju hrabre i samopouzdane djevojke, nemoj se bojati odabrati ovakvu boju. Osim što će biti u kontrastu s tvojoj bijelom vjenčanicom, upadljiv izgled je zagarantiran. Vjeruj nam to je sasvim OK na dan tvog vjenčanja, bez obzira na to što se možda ne voliš isticati.

fuksija-nijanse-ruževa
Faint for fuchsia

Iako nije toliko čest odabir u svakodnevici, došlo je vrijeme za promjene. Osim crvene i koraljne, ovu nijansu dobro će nositi plavuše, crnke i brinete, a odlično će pristajati i vatrenim crvenokosama.

P.S.: Kako je fuksija jarka boja, oprezno s ostatkom make-upa kako on ipak ne bi bio napadan.

crvene-nijanse-ruževa
Vivid pink

Zavidan sjaj i besprijekorna boja na različitim tipovima kože su zagarantirani. Osim toga, ova vrsta ruža neće se rastopiti tijekom vrućih dana pa možemo reći da je idealna za ljetna vjenčanja.

ruž-za-usne
Ruby Woo

Ako se nisi pronašla u prethodnim nijansama jer su one jednostavno presvijetle za tvoj ukus, što kažeš na nešto tamniju varijantu crvene? Izgledat će sjajno! 😉