Predstavljamo ti novu modnu kampanju Hippy Gardena – For Her.

HIPPY GARDEN-KAMPANJA-2019-W- 010

Nova modna kampanja intrigantnog naziva For Hernevjerojatno je  atmosferična i priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama. Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda. 

Kako kažu iz Hippy Gardena, svaki komad  je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog  puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama. 

Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti. No svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti. 

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure elitni zagrebački frizerski salon “Evelin”. 

U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M.Vasiljeva M. I Korina B. 

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na web shopu  HIPPYGARDEN.COM