Zaruke još jedne slavne glumice

Zvijezda Disneyjevog kanala, pjevačica te poznata američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji „Lizzie McGuire“, zaručila se za američkog glazbenika Matthewa Komu. Ako iz našeg opisa nije jasno o kome je riječ, mislimo na prelijepu Hilary Duff. Inače, slavni je par zajedno gotovo dvije godine, a o detaljima prosidbe ovih novopečenih zaručnika pišemo u nastavku!

Hilary Duff ponovno rekla “da”

Kako je na svom Instagram profilu glumica objavila galeriju fotografija s dijamantnim zaručničkim prstenom, sretna se vijest ubrzo proširila Internetom.

Naime, u opisu galerije fotografija Hilary je napisala: „Pitao me da mu budem žena“, iz čega se vrlo lako moglo zaključiti da se par zaručio.

hilary-duff
Izvor: Instagram profil – Hilary Duff

Matthew je također svoje pratitelje obradovao zaručničkom fotografijom, a u opisu je dodao: „Pitao sam svoju najbolju prijateljicu da se uda za mene“.

zaruke-hilary-duff
Izvor: Instagram profil – Mathew Koma

Kako sjaje od uha do uha, suvišno je uopće govoriti o njihovoj zaljubljenosti.

Vijest o zarukama poznata je javnosti sedam mjeseci nakon rođenja njihovog djeteta. Naime, novopečeni su zaručnicu u listopadu prošle godine dobili kćer, Banks Violet Bair, a glumica iz svog prošlog braka s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem ima i sedmogodišnjeg sina Lucu Cruza. Njihov je brak trajao nešto više od šest godina, a razveli su se 2016. godine.

Treća sreća za Hilary i Matthewa

Kako je Hilary otkrila za intervju The Talk, par je već dva puta bio zajedno i prekidao, stoga im ovog puta držimo palčeve i vjerujemo da je ovo treća sreća za njih!

Izvor: harpersbazaar.com

Novopečenim zaručnicima želim mnogo sreće i s nestrpljenjem očekujemo svadbena zvona!

Izvor naslovne slike: dailyfeed.co.uk

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se