Moderne i elegantne vjenčanice Bojane Ugrešić

Kada se radi o odabiru bajkovitih vjenčanica nema sumnje da ih mladenke biraju s posebnom pažnjom. Sigurno je da žele zablistati na dan svog vjenčanja u punom sjaju i osjećati se poput pravih princeza tijekom cijelog dana. Kako bi pronašla nešto po svom guštu, izazivamo te da zaviriš u kreacije poznate dizajnerice Bojane Ugrešić .

Da, zašto ne!

Dizajnerica i stilistica Bojana Ugrešić

Bojana Ugrešić modna je dizajnerica i stilistica iz Srbije. Ova mlada i veoma talentirana dizajnerica interes za modu pokazala je već za vrijeme svog studiranja te tijekom pisanja završnog rada koji je, naravno, bio povezan s modom.

Zapravo, deset je godina radila kao stilistica, kreativna direktorica te dizajnerica u video produkciji nakon čega se u potpunosti prepustila kreiranju vlastitog brenda. Njen brend inspiriran je trojstvom uma, tijela i duše, a na modnoj sceni je prisutna od 2015. godine. Ove je godine lansirala kolekciju pod nazivom „Touch of Heaven“ u čijem su fokusu upravo moderne i bajkovite vjenčanice.

Ne preostaje ti ništa drugo osim da škicneš u ovu predivnu kolekciju vjenčanica jer možda pronađeš baš onu o kojoj si sanjala .

vjencanice-Bojane-Ugresic
Izvor: bojanaugresic.com
vjencanice-Bojane-Ugresic
Izvor: bojanaugresic.com

Touch of Heaven kolekcija vjenčanica 2019/2020

Ono što je zanimljivo je to da je Bojana inspiraciju za kreiranje ove kolekcije pronašla već prije četiri godine i to tijekom šetnje gradom Montreuxom.

Svaka vjenčanica iz ove kolekcije izrađena je s velikom pažnjom pa tako u istoj prevladavaju ženstvene i jednostavne vjenčanice biserno bijeli, pastelno rozih boja te boja mente.

Izvor: bojanaugresic.com
vjencanice-Bojane-Ugresic
Izvor: bojanaugresic.com

P.S.: Mislimo da zaljubljenice haljina u boji napokon mogu odahnuti jer se nalaze na pravom mjestu.

Vjenčanice iz ove kolekcije pretežito su lepršavih formi. Izrađene su od lepršavog tila, svilenkastih slojeva, satena, čipke, svile te tvida s lameom.

Izvor: bojanaugresic.com

Kao što i sam naziv govori ova kolekcija predstavlja sve ono što svaka mlada može poželjeti. Glamur, romantiku i nježnost u jednoj haljini!

Nas su očarale, a tebe draga Princezo?