Savjeti za organizaciju vanjskog vjenčanja

Savjeti za organizaciju vanjskog vjenčanja

Posljednju sezonu-dvije na red su došla vanjska vjenčanja. Vjenčanja su to povezana s prirodom, izgledom puno jednostavnija od unutarnjih u vjenčanim salama te podsjećaju na kakvu vrtnu zabavu. Super, misliš. I mi ćemo tako. Neda nam se zamarati svime i svačime.

Uf, ako tako misliš, lijepo si se prevarila. I mi smo mislile da je tako, sve dok nismo jedno vanjsko vjenčanje probale i same organizirati.

Zapravo, ispada da je s vanjskim vjenčanjem više posla jer trebaš imati i B plan. Taj B plan uključuje “što ako”. Što ako će padati kiša? Što ako padneš i uprljaš se na travi ili zemlji? Što ako sunce rastopi kolače? Što ako vas krenu živcirati komarci? Što ako razglas neće biti dobro postavljen i glazba će se “gubiti” u prirodi? Što ako netko slučajno takne struju?

Kao što vidiš, pitanja je more. I naravno da te ne želimo sada obeshrabriti. Mi smo totalno zaluđene vanjskim vjenčanjima i zapravo jedva čekamo vidjeti i tvoje!

Sva ova pitanja postavile smo ti s razlogom jer želimo da se dobro pripremiš.

Free photo italian wedding decoration. green eucalyptus, oranges and pink f
Izvor fotografije: Freepik.com

Kako se pripremiti za vanjsko vjenčanje

Pročitaj još jednom sva pitanja koja smo ti postavile, dobro razmisli o mjestu gdje ćete imati svadbu i na popis dodaj još svojih pitanja. Za svako pitanje napravi taj plan B.

Ako će svadba biti pod vedrim nebom, potraži još i unutarnji prostor za slučaj kiše. Ako planirate svadbu kraj vode (jezero, rijeka), kupi nekoliko sprejeva za komarce i podijeli ih svojim gostima. Ako… Ma, vjerujemo da si shvatila već dosad poantu članka.

orange leafed tree with orange banderittas
Izvor fotografije: Unsplash.com

Trebaš li još kakav savjet za organizaciju vanjske svadbe, slobodno nam se javi. Rado ćemo ti pomoći pokojom provjerenom idejom.

Izvor naslovne fotografije: Canva