Tajno vjenčanje glumice Marije Borić

U bajkovitom okruženju Wedding Resorta Corberone u blizini Zagreba udala se 38-godišnja glumica Marija Borić. Već nam je poznato da ova poznata glumica uspješno skriva svoj privatni život, no ipak moramo priznati da nas je iznenadilo ovo tajno vjenčanje.

U bliskom krugu prijatelja, Marija Borić, vječnu je ljubav izrekla svom dugogodišnjem dečku Branimiru Jerneiću.

Inače, par su spojili njihovi zajednički prijatelji. Kako doznajemo upoznali su se krajem 2013. godine nakon utakmice hokejaškog kluba Medveščak.

Društvene mreže uzvanika otkrile ovo tajno vjenčanje

Kao što se i može naslutiti ubrzo su procurile informacije ovog samozatajnog vjenčanja i to ni više ni manje već na društvenim mrežama. Tako se jedna od uzvanica, točnije Lana Gojak, na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom s Marijom Borić uz koju je napisala „rekla je da“. Iako je fotografija ubrzo izbrisana nije teško bilo zbrojiti dva i dva  i zaključiti o čijem vjenčanju se zapravo radi.

Inače, Marija Borić članica je ansambla Komedija, a poznata je po ulogama u serijama „Ponos Ratkajevih“, „Najbolje godine“ te „Zlatni dvori“. Njezin odabranik savjetnik je ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Marija-Boric-vjencanje
Izvor: 24sata.hr

Što su mladenci odabrali za svoj dan

Za ovaj prekrasan dan poznata glumica odabrala je bijelu vjenčanicu čiji je gornji dio bio prekriven s mnoštvo perlica i mašnom. Donji pak je dio bio ukrašen perjem. Odlučila se za nisku zalizanu pundžu, dok je mladoženja za ovu priliku odabrao tamno odijelo s leptir mašnom.

Ovom vjenčanju prisustvovala su brojna poznata lica. Dakle, Sandra Perković, Jelena Veljača, Dražen Čuček, Ana Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ana Radišić, Siniša Kovačić.

Iz slika koje su objavili brojni poznati vidljivo je da je glumica za svoje uzvanike priredila glamuroznu atmosferu za pamćenje .

vjencanje-Marije-Boric
Izvor: Instagram profil Ane Radišić
Marija-Boric-vjencanje
Izvor: Instagram profil Jelene Veljače

Mariji i Branimiru želimo sve najbolje u braku!

Izvor naslovne slike: jutarnji.hr
Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se