Bruna Sanader sudbonosno “da” izrekla svom dugogodišnjem dečku

Bruna-Sanader-vjencanje

Prošlog vikenda Bruna Sanader udala se za svog dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića. Naime, kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera stala je pred oltar bez oca jer se on trenutno nalazi u Remetinečkom istražnom zatvoru zbog “afere Planinska”.

Inače, Ivo Sanader je razmišljao zatražiti dozvolu za odlazak na vjenčanje, no kako bi ga cijelo vrijeme pratilo najmanje troje policajaca čini se da je ipak odustao.

Mladenci su bračne zavjete razmijenili u hvarskoj crkvi Sv. Stjepana, a slavlje se nastavilo u klubu Carpe Diem.

Bruna Sanader u crkvu je stigla u pratnji svoje starije sestre Petre i prijateljica, a moramo primijetiti da nije skidala osmijeh sa svog lica, kao ni njena majka Mirjana.

vjencanje Brune Sanader
Izvor: slobodnadalmacija.hr

Bajkovita vjenčanica Brune Sanader

Bruna je zablistala u svjetlucavoj vjenčanici tankih naramenica, uskog gornjeg dijela, dok se donji dio širio prema podu. Za ovu priliku odlučila se za raspuštenu valovitu kosu ispod koje su se nazirale predivne viseće naušnice. Vjenčani look upotpunila je velom, bijelim cipelicama te buketom crvenog i plavog cvijeća. Nema sumnje da je izgledala poput prave princeze! 🤩

Ceremonija vjenčanja održala se na čak pet jezika zbog toga što je na vjenčanju bilo mnogo stranih uzvanika.

Nakon crkvene ceremonije djeveruše su novopečene mladence zasule laticama ruža nakon čega je par ispred katedrale zaplesao na pjesme Olivera Dragojevića „Cesarica“ te „Kad mi dođeš ti“.

Bruna-Sanader-vjencanje
Izvor: jutarnji.hr

Zajedno još od studentskih dana

Inače, Bruna i Vedran poznaju se još od srednje škole, a javnosti je njihova veza poznata još od studentskih dana. Dakle, kada su zajedno otputovali na apsolventsko putovanje u Grčku.

Od 2015. par zajedno živi u Münchenu gdje Bruna specijalizira psihijatriju, a Vedran ima svoju tvrtku.

vjencanje-Brune-Sanader
Izvor: jutarnji.hr

Kako je njihova veza preživjela mnogo turbulentnih godina za Brunu, zaljubljenim mladencima poželjet ćemo mnogo sreće i ljubavi u daljnjem bračnom životu!

Izvor naslovne slike: jutarnji.hr