Britanska blogerica Liv Purvis udala se za fotografa Joea Galvina

vjencanje-Liv-Purvis

Uvode nas u svijet mode, ljepote, čarobnih putovanja i životnog stila, zato i volimo čitati uzbudljive blogove uspješnih blogerica, a kamoli tek pisati o njihovim čarobnim vjenčanjima. Naravno jer su i oni najsitniji detalji baš na pravom mjestu.

O jednom takvom bajkovitom blogerskom vjenčanju pišemo u nastavku 😊.

Pred oltar stala još jedna poznata blogerica

Liv Purvis, poznatija pod imenom What Olivia Did, udala se za svog životnog i poslovnog partnera Joea Galvina. Za one koji ne znaju Joe Galvin poznati je fotograf, specijaliziran za modu i životni stil, dok je Liv uspješna 24-godišnja blogerica. Naime, od 2010. godine vodi svoj blog pod nazivom What Olivia Did.

Par je u bračnu luku zaplovio u bivšoj kraljevskoj rezidenciji, odnosno u londonskom Greenwichu, a može se reći da je ovo poznato vjenčanje okupilo londonsku „blogersku kremu“.

vjencnje-Liv-Purvis
Izvor: Instagram profil Liv Purvis

Bajkovita kreacija za vjenčanje

Mladenka je zablistala u ružičastoj haljini od tila, dubokog V-izreza na leđima i prsima. Odlučila se za blago valovitu kosu pri čemu je jednu stranu ukrasila blještavom ukosnicom, dok su uvojci s druge strane lagano prekrivali lice.

vjencanje-Liv-Purvis
Izvor slike: Instagram profil Liv Purvis

Uz ovu prekrasnu haljinu kombinirala je bijele cipele s perlicama te šareni buketić. Mladoženja pak je za ovu prigodu odabrao elegantno bijelo odijelo, smeđe cipele, a ispod odijela virila je svijetlo plava košulja.

vjencanje
Izvor: Instagram profil Liv Purvis

Ništa manje nismo ni očekivale od ove mlade blogerice. Možemo samo reći da nas je ostavila bez daha svojim cjelokupnim izgledom! 😉

Nekoliko detalja otkriveno prije samog vjenčanja

Inače, Liv Purvis, malo po malo na svom blogu i Instagram profilu otkrivala je detalje svog vjenčanja. Naravno ne one najvažnije, a buduće mladenke odlučila je počastiti važnim savjetima za planiranje vjenčanja.

Savjete možeš potražiti na ovom linku.

Sada iz prve ruke možeš saznati na što sve obratiti pozornost kod organizacije vlastitog vjenčanja! 😊