Anna Skoblikova – kreatorica vjenčanica iz snova

Vjenčanice koje oduzimaju dah na prvu. Haljine u kojima će se svaka mladenka osjećati poput prave princeze iz bajke. Kreacije nježnih nijansi koje odišu elegancijom, unikatnošću i stilom.

Jednostavno nam je ponestalo riječi kojima bi opisale ove predivne vjenčanice Anne Skoblikove .

Od marljive studentice do uspješne modne dizajnerice

Anna Skoblikova uspješna je modna dizajnerica te kreatorica večernjih haljina i bajkovitih vjenčanica. Diplomirala je čak na dvije visokoškolske ustanove u Ukrajini u Kijevu. Zanimljivo je to da je Anna već tijekom studija radila na svojim kreacijama, a od 2009. godine izrađuje, usudimo se reći, uistinu prekrasne i ženstvene kreacije.

Ova talentirana mlada žena može se pohvaliti sudjelovanjima na brojnim modnim natjecanjima. Naime, bila je polufinalistica jednog poljskog natjecanja mladih dizajnera, a pobijedila je i na mnogim natjecanjima modnih skica.

Unikatne kreacije Anne Skoblikove

Anna Skoblikova preferira individualan pristup izrade vjenčanica. Želi eliminirati tvornički pristup, stoga ne čudi što su sve njezine haljine unikatne i jedinstvene. To je ujedno i njezin moto koji ju pokreće.

Prilikom izrade haljina prilagođava se željama svojih klijentica kako bi u konačnici svaku mladenku prikazala u najboljem svijetlu tog najljepšeg dana života.

Svaka haljina je ručno napravljena, dakle ručno šivena, a za izradu koristi samo materijale visoke kvalitete poput Chantilly čipke, prirodne svile, pamuka i tila. U fokusu su detalji pa se na njenim vjenčanicama mogu vidjeti perlice, luksuzni gumbići, kristalići, cvjetne aplikacije te točkasti uzorci. Zapravo, možemo reći da su njezina velika strast kreacije kompleksnih krojeva i zanimljivih tekstura .

Anna nije dosljedna jednom stilu, već njezine kreacije obuhvaćaju različite stilove, zato smo i sigurne da će svaka pronaći ponešto po svome.

Ako nam ne vjeruješ, uvjeri se sama!

Anna-Skoblikova-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com
Anna-Skoblikova-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com
bajkovite-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com
zenstvene-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com
Anna-Skoblikova-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com
bajkovite-vjencanice
Izvor: annaskoblikova.com

I mi smo pokleknule, ma tko bi samo odolio ovim predivnim i nježnim vjenčanicama!