Kvalitetne i atraktivne vjenčane haljine po cijenama već od 2.000 kuna

Iako se brend Reformation još ne nalazi u šoping centrima diljem Hrvatske (barem koliko je poznato uredništvu u trenutku pisanja članka), njihove prekrasne haljine možeš naručiti online.

To nas jako veseli, ne možemo prikriti oduševljenost samo tako, a razloga je puno! Svojim dizajnom Reformation savršeno odgovara na želje milenijalaca – klasični krojevi u trendi bojama i šik uzorcima.

Važno nam je i to da ovaj brend svoju proizvodnju temelji na održivim metodama i materijalima (za razliku od većine ostalih poznatih high street brendova). Treći razlog je taj što u njihovoj ponudi sada možemo pronaći i vjenčanice!

Ako se pitaš je li taj brend za tebe, šapnut ćemo ti da ga obožavaju i nose mnoge it djevojke, poput Selene Gomez, Karlie Kloss, Jennifer Lopez i Else Hosk.

Pa, zašto ih ne bi nosila i ti?

Reformation vjenčanice za 2019.

Ako ne želiš svoju vjenčanicu koju ćeš nositi najviše 12 sati u životu previše platiti, ovaj brend je dobra alternativa za tebe. Bez obzira na cijenu, izgledat ćeš prekrasno i ostati pobornica svog stila. Najskuplja vjenčanica iz kolekcije za 2019. stoji 528 dolara, za model haljine šivane od čipke. Ostali modeli kreću se oko 300 dolara, što ćeš se vjerujemo složiti da je fer cijena za najvažniju haljinu u tvom životu.

Dakle, dosta pisanja, hajdemo vidjeti što se to nudi na web shopu Reformation.

Reformation-vjencanice
Reformation-haljine
Reformation-vjencanice
svecane-haljine
Svecane-haljine
Svecane-haljine
Izvor: res.cloudinary.com
Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se