Bajkovite vjenčanice Sandre Haddad

Zablistati poput prave vile u bajkovitoj vjenčanici san je svake mladenke. Snovi postaju stvarnost zahvaljujući predivnoj kolekciji vjenčanica, dizajnerice Sandre Haddad.

Nema sumnje da su vječite romantičarke u duši došle na svoje.

Ako nam ne vjeruješ, uvjeri se sama!

Sandra Haddad

Sandra Haddad poznata je dizajnerica arapskog podrijetla. Njena ljubav prema modnom dizajnu oživjela je 2011. godine, kada pokreće svoju prvu liniju haljina i vjenčanica. Iako je odrasla u Zagrebu najveću inspiraciju pronalazi upravo u kulturi svojih korijena.

Romantične, graciozne, bajkovite i nježne, riječi su koje najbolje opisuju kreacije Sandre Haddad .

vjencanince-Sandre-Haddad

Kolekcija vjenčanica „Vjerujete li u vile?“

Kolekcija vjenčanica “Vjerujete li u vile” odiše lepršavim i laganim vjenčanicama koje su izrađene od kvalitetne čipke, profinjene svile te prozračnog tila.

U kolekciji prevladavaju vjenčanice A kroja s korzetom u gornjem dijelu koji podiže grudi, a posebno naglašava struk. Osim klasičnih bijelih vjenčanica u ponudi se nalaze i nježno pastelne nijanse od kojih su najpopularnije one u boji šampanjca i pudera .

Sandra-Haddad-vjencanice

Ova kolekcija posebno dolazi do izražaja zbog cvjetnih detalja koji su ručno ušiveni u vjenčanice čime se dodatno naglašava bajkovit izgled mladenke.
Osim cvjetnih detalja, tu su još i vrpce i mašne, po kojima je zapravo stil ove dizajnerice i prepoznatljiv.

Sandra-Haddad-vjencanice

Kao što i sama možeš primijetiti krojevi vjenčanica su jednostavni i izrazito elegantni. Osim što ćeš u njima zablistati poput prave princeze, omogućit će ti osjećaj prozračnosti i ležernosti tijekom cijele vjenčane ceremonije i slavlja .

bajkovite-vjencanice

Sandra Haddad mladenke

Primijetile smo da Sandra Haddad mladenke nose romantične vjenčiće za kosu i biserne ukosnice. Ne boj se kombinirati ove prekrasne detalje jer će oni još dodatno naglasiti nježan princeza look.

Što reći za kraj, osim da smo se zaljubile!

Posebno nas je oduševila vjenčanica s bajkovitim cvjetnim detaljima u kojoj je izgled šumske vile zagarantiran.

Mi smo izabrale najdražu, sad je red na tebi!

Izvor: Sandra Haddad – Facebook stranica