Najam šatora za vjenčanje

najam-satora-vjencanje

Došao je i taj dan da kreneš s planiranjem svog vjenčanja. U glavi već imaš sve posloženo: znaš kakvu vjenčanicu želiš, znaš kakve ćeš pozivnice za vjenčanje slati, znaš kakvo cvijeće želiš na stolovima. I znaš da je tvoje idealno vjenčanje ono na otvorenom.

Ah, znamo da zvuči lijepo i bajkovito, no postoji jedan problem. Do vjenčanja je sigurno još mnogo, što znači da ne možeš znati kakvo će biti vrijeme. Možda će biti sunčano, možda će padati kiša ili čak tuča. Nisi vidovita i ne možeš to predvidjeti.

Kako bi vaša svadba uistinu bila savršena te kako vam vrijeme ne bi pokvarilo okupljanje, razmisli o najmu šatora za vjenčanje. No prije pročitaj naše savjete.

Zašto iznajmiti šator za vjenčanje?

U slučaju kiše ili tuče na dan vjenčanja, možeš odahnuti. Uzvanici će biti dobro zbrinuti i neće im biti hladno u slučaju nižih temperatura.

S druge strane, ako će biti jako vruće, gosti se neće gužvati u zagušljivoj atmosferi, već će se zabavljati u ugodnoj i prozračnoj atmosferi ispod šatora.

Zvuči super, zar ne? Da, i mi tako mislimo!

Šator možeš nabaviti sukladno broju uzvanika, odnosno u različitim dimenzijama (5 m, 8 m, 10 m, 20 m, 25 m, 30 m, 40 m širine). Cijene šatora ovise o njegovim dimenzija. Tako je za šator širine 6 m, u koji se može smjestiti oko 50 osoba, potrebno izdvojiti oko 1000 kn, a za šator širine 10 m, za 100 osoba, do 1500 kn.

Photograph, White, Chair, Function hall, Wedding reception, Chiavari chair, Restaurant, Table, Furniture, Tablecloth,
Izvor fotografije: AARON AND JILLIAN PHOTOGRAPHY

Iako se mladenci najčešće odlučuju za bijele šatore, moguće je iznajmiti i šatore u boji koji će se super uklopiti u svako tematsko vjenčanje.

Obično najam šatora uključuje i svu potrebu opremu. Dakle, pod za šatore, rasvjetu, stolove i stolice, klupe, rashladni uređaj, tepihe, grijanje i hlađenje te plesni podij. Što se tiče unutrašnjosti šatora, ona se prilagođava željama mladenaca .

Poduzeća za najam šatora za vjenčanje

Izvor fotografije: myweddingscout.com

Kako ne bi bezglavo tražila poduzeća za najam šatora, pomoć potraži u našem malom šalabahteru poduzeća:

Ako ste već odredili datum vjenčanja, brzo u potragu za savršenim šatorom!

Izvor naslovne fotografije: Canva