Kolekcija kratkih vjenčanica Martine Felje

Oduvijek sanjaš o vjenčanju na otvorenom? No, ono što te sputava pri toj zamisli jest odabir prigodne vjenčanice. Ipak ne želiš da ti preduga vjenčanica oteža hodanje ili onemogući plesanje do ranih jutarnjih sati, a ni da se vuče po travi ili zemlji i bude sva prljava po završetku ceremonije.

U tom slučaju, savjetujemo odabir kratke vjenčanice.

Dale smo si truda i malo istražile kolekcije kratkih vjenčanica. Stoga te pozivamo da ostaneš i dalje s nama jer u nastavku predstavljamo bajkovite Martina Felja vjenčanice!

Martina Felja

Martina Felja poznata je dizajnerica koja djeluje od 2004. godine. Velika je ljubiteljica klasike pa tako u njezinim kolekcijama prevladavaju klasične haljine ukrašene raznim detaljima. Njezine prepoznatljive kreacije najčešće odišu svevremenskom čipkom, obogaćenom 3D aplikacijama.

kolekcija-kratkih-vjencanica-Martine-Felje
Izvor: martinafelja.com

Njezin talent uočile su brojne slavne osobe pa su tako u njenim kreacijama zablistale brojne domaće, a i strane ljepotice. Neke od njih su Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Shannen Doherty, Kesha te Paris Hilton,

Također, njene haljine viđene su i na mnogim događajima, poput Golden Globe, Grammy.

kratke-vjencanice
Izvor: martinafelja.com

Okrenuta prema mladenkama koje planiraju intimno i neformalno vjenčanje, Martina Felja, odlučila se na kreiranje netradicionalnih vjenčanica – elegantnih kratkih vjenčanica.

Moramo priznati da su nas oduševile, no više o tome donosimo u nastavku!

Kolekcija kratkih vjenčanica

Praktične, jednostavne, udobne, profinjene, glamurozne, samo su neki od pridjeva koji opisuju njenu kreaciju kratkih vjenčanica.

kolekcija-kratkih-vjencanica
Izvor: martinafelja.com

Kolekcija kratkih vjenčanica upotpunjena je naizgled jednostavnim vjenčanicama koje je dizajnerica dodatno naglasila detaljima od čipke na nude tilu.

Martina-Felja-vjencanice
Izvor: martinafelja.com

Ovu predivnu kolekciju vjenčanica možeš isprobati te pregledati u prostoru Martina Felja showrooma, na adresi Prilaz Đure Deželića 8, Zagreb.

Osim toga, možeš se odlučiti i na šivanje vjenčanice čime ćeš u konačnici dobiti haljinu prilagođenu vlastitim dimenzijama. Uz stručne savjete i budno oko dizajnerice, vjerujemo da ćeš odabrati onaj pravi model!