Martina Medvar-Ivanović uspješna je vizažistica, poznatija pod imenom DaEmy MakeUp

Ovog tjedna upoznale smo jednu uspješnu mladu ženu te profesionalku po pitanju stvaranja svečanih makeup lookova. Riječ je o vizažistici Martini Medvar-Ivanović koja stoji iza poznatog međimurskog imena DaEmy MakeUp.

Osim šminkanja, u DaEmy ponudi nalaze se i usluge geliranja noktiju, trajni lak, lash lift (minival trepavica), uređivanje i oblikovanje obrva, estetske i medicinske pedikure, spray tan (samotamnjenje), depilacije te tečajevi za makeup artista.

Kakve su buduće mladenke i na što bi trebale pripaziti prilikom odabira vjenčanog makeup looka, otkrivamo u nastavku!

3, 2, 1 krećemo SADA!

Kako se javila ideja za pokretanjem beauty studija DaEmy i koliko dugo se već bavite šminkanjem?

Velika potražnja za trendom šminkanja potaknula me na otvaranje vlastitog studija. No, kako sam se oduvijek voljela šminkati, novi izazov nije mi predstavljao problem već sam ga spremno prihvatila. Najprije sam krenula s polaganjem različitih tečajeva, a svakim stečenim uvjerenjem i priznanjem, zavoljela sam svoj posao još više i više.

May be a closeup of one or more people
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Nakon što sam stekla određenu količinu znanja, sa svojim suprugom Damirom, krenula sam u postupak otvaranja obrta. Danas se šminkanjem bavim već 3 godine i mogu vam reći da me ono u potpunosti ispunjava .

Jesu li današnje mladenke zahtjevne po pitanju dogovora oko šminkanja ili se u potpunosti prepuste vama?

Moram reći da današnje mladenke nisu zahtjevne. Obično teže ka prirodnom izgledu i vrlo im je važno da se istakne ono najljepše na njima, a da pritom i dalje nalikuju na sebe. Većina mladenki se prepušta mojim rukama iz čega mogu zaključiti da mi u potpunosti vjeruju i cijene moj rad, što me jako veseli .

vjencano-sminkanje
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Koliko prosječno traje jedno vjenčano šminkanje?

Prosječno šminkanje traje oko 1 sat, ovisno o vrsti makeup looka. Zapravo, svakoj mladenki nastojim se posvetiti maksimalno kako bi tog najljepšeg dana u životu zasjala u punom sjaju.

No photo description available.
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Što biste poručili budućim mladenkama, kakav makeup odabrati za dan vjenčanja?

Svim budućim mladenkama preporučujem odabir nekog nježnog i romantičnog makeup looka, izbjegavanje napadnih nijansa i svakako naglašavanje svojih aduta!

Od svih makeup lookova za mladenke najdraži mi je onaj u nude te u nježno roza nijansi jer on dodatno naglašava profinjenost i nježnost svake mladenke.

Kod vjenčanih lookova najčešće volim istaknuti oči. Smatram da su one ogledalo duše, a i zapazit će ih svaki pogled .

vjencano-sminkanje
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Kakvi su vaši planovi za budućnost?

U budućnosti planiram proširiti studio te nadopuniti ponudu dodatnim tretmanima za njegu tijela.

Znate kako se kaže znanje je moć, tako da ću svakako nastaviti s novim edukacijama kako bi svojim klijenticama pružila najbolje usluge.

Na što ste posebno ponosni u svojoj karijeri?

Kako sam svoje znanje stekla rame uz rame poznatih svjetskih vizažista, Bojana Vukadinova, Ane Minić, Ines Jarak te naših domaćih makeup artista Alle Novak te Ane Ude, neizmjerno sam im zahvalna na tome.

DaEmy-makeup
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Sudjelovala sam na mnogobrojnim sajmovima vjenčanja, modnim revijama, snimanjima za spotove te izborima za Miss Međimurja. Ove godine isto sam zadužena za uljepšavanje kandidatkinja za Miss Međimurja čemu se posebno radujem .

sminkanje
Izvor fotografije: Facebbok stranica DaEmy MakeUp

Posebno sam ponosna na svoj prvi samostalni masterclass kojeg sam nedavno održala, a koji je bio podržan od strane poznatih brendova. Dakle, Kryolan, Paese, Atelier Paris, Ardell, That’ So, Oriflame, Farmasi, Beauty Blender.

Gdje naše čitateljice mogu vidjeti vaše makeup lookove i kako se mogu predbilježiti za šminkanje?

Moje radove možete vidjeti na Facebook stranici DaEmy MakeUp ili na Instagram profilu beauty_studio_daemy, a naručiti se možete na broj telefona 098 778 869 ili putem navedenih društvenih mreža.

Martini zahvaljujemo na odvojenom vremenu i želimo joj puno uspjeha u stvaranju zavodljivih vjenčanih lookova.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com