Vjenčanice za veliko poprsje

Da se pita žene, većina bi nas izrazila želju za većim grudima. S druge strane, one sretnice koje su obdarene bogatim poprsjem često imaju problema, ni manje-ni više, već s izborom odjeće.

A možemo si zamisliti u kakvim su tek mukama prije samog vjenčanja kada trebaju izabrati svoju vjenčanicu iz snova.

Zato smo se dale u potragu za savršenim modelima vjenčanica za veliko poprsje i izdvajamo top 5 modela koji su nas posebno oduševili.

3, 2, 1, spremne?

Ponosi se svojim poprsjem

Naravno, pritom trebaš paziti da ne pretjeraš s dekolteom . Ako su tvoje grudi tvoj najveći adut, pokaži poprsje, ali na delikatan način. Manje je ipak u ovom slučaju više.

Idealno bi bilo birati ravni ili blago srcoliki korzet. Manji V izraz također dolazi u obzir.

vjencanica-srcoliki-izrez
Izvor: i.pinimg.com

Ne pretjeruj sa šljokicama

Drugim riječima, prednost daj jednostavnom, a ne raskošnom gornjem dijelu haljine. Previše detalja, raskoši i šljokica samo će vizualno još povećati veliko poprsje. Želiš li igrati “na sigurno”, radije si daj oduška s donjim dijelom haljine.

vjencanice-za-veliko-poprsje
Izvor: everafterguide.net

Važne su linije tijela

Djevojkama bujnog poprsja preporučuju se i takozvane silueta vjenčanice koje prate oblik tijela te imaju spušteni struk. No, budi oprezna, jer isto pravilo sa spuštenim strukom ne vrijedi za tebe ako si niske građe!

vjencanice-za-veliko-poprsje
Izvor: kennethwinston.com

Prolazi i klasika

Trendovi u 2019. još uvijek ne napuštaju one u 2018, što znači da su klasične linije, jednostavni krojevi i minimalizam i dalje u modi. Super, jer to je još jedan trend koji mogu pratiti djevojke većeg poprsja. Moramo priznati, nama se vjenčanica u nastavku jako sviđa!

minimalizam-vjencanica
Izvor: everafterguide.net

Sirena kroj za romantičarke

Romantičarka si u duši? Odlično, imamo rješenje i za tebe! Prekrasna vjenčanica sirena kroja šivena od kvalitetne čipke jednostavno stoji odlično i nama je uvijek među top izborima.

vjencanica-sirena-kroj
Izvor: everafterguide.net

I, koji model vjenčanice te najviše oduševio?