Odabrale smo modele cipela za proljetno vjenčanje

Ah, te cipele!

Imamo ih na desetke pari u ormaru, ali kad je vjenčanje u pitanju, naravno da ćemo kupiti nove. Treba nam još jedan par, zer ne?

Malo smo prošvrljale po trgovačkim centrima i pronašle 10 modela cipela za proljetno vjenčanje. Moramo priznati da su nas toliko očarale da bi ih same nosile u slučaju udaje ovog proljeća.

Trgovine su dostupne svima, cijene prihvatljive. Izgovora nema .

Salonke s block petom

Klasične salonke sa stabilnom petom, dovoljno visokom da budeš elegantna, a dovoljno niskom da u njima izdržiš cijelu noć plešući, naš su prvi odabir. Jednostavne, elegantne i bijele. Baš ono što je potrebno svakoj mladoj na vjenčanju.

cipela-za-proljetno-vejncanje
Izvor: deichmann.com

Slingback salonke

Ove salonke nježno roze boje nadopunit će svaku modnu kreaciju. Želiš li mali odmak od klasičnih bijelih cipela, izazivamo te da odabereš baš ove.

Pssst! Vjenčanice u boji ovo su proljeće i ljeto u trendu, a uz njih će savršeno pristajati baš jedne ovakve ženstvene cipele s uzorkom čipke.

salonke-roza
Izvor: deichmann.com

Platformke

Cipele pune pete, izrađene od platna i špage, odlično će se uklopiti u tvoj look, ako ste odlučili vaš najveći dan proslaviti na plaži.

Jednostavne su, a opet elegantne i ono najvažnije, u njima ćeš bez obzira na visinu zaista moći “izdurati” cijelu noć .

modeli-cipela-za-proljetno-vjencanje
Izvor: 2.hm.com

Bijele sandale

Visoka si i barem na dan vjenčanja ne želiš biti viša od svog dragog? Pronašle smo za tebe jednostavne, elegantne i udobne – bijele sandale.

Savršene su za svaku ljetnu svadbu .

bijele-nsandale
Izvor: pullandbear.com

Natikače s V-izrezom

Tko kaže da samo haljine nose V-izrez? Ove šarmantne i pomalo neobične natikače svakako će ostaviti dojam. Priznajemo, nisu za svakog, potrebno je i malo hrabrosti da ih se nosi!

Ali, želiš biti drugačija, zar ne?

Izvor: zara.com

Kožne sandale sa životinjskim uzorkom

Životinjski uzorci ove su sezone neviđeni hit! Bijele kožne sandale s decentnim životinjskim uzorkom i malom potpeticom dobar su izbor za svaku mladenku, bez obzira na stil koji preferira .

Izvor: zara.com

Sandale na vezanje

Za mladenke koje ne preferiraju životinjski uzorak izdvojile smo klasične bijele sandale na vezanje. Osim što će se savršeno uklopiti u svako ljetno vjenčanje, njihova stabilna peta omogućit će ti plesanje do jutra.

sandale-na-vezanje
Izvor: reserved.com

Zebra salonke

Kao što primjećuješ, birale smo hrabro! Želiš li u svoju vjenčanu kreaciju ubaciti jedan ludi detalj, mi navijamo za ove cipele!

I jedva te čekamo vidjeti u njima!

zebra-cipele
Izvor: reserved.com

Bijele kožne mokasinke

Ako se jednostavno ne osjećaš ugodno u visokim petama, odaberi jedne elegantne cipele. Mi predlažemo bijele kožne mokasinke .

i-cipela-za-proljetno-vjencanje
Izvor: reserved.com

Kožne balerinke s mašnom

Klasične bijele balerinke pristajat će svakom bajkovitom vjenčanom looku, a možeš ih odabrati i kao drugi izbor u slučaju da te vrtoglave štikle iznevjere.

kozne-balerinke-s-masnom
Izvor: zara.com

To je to draga Princezo! Nadamo se da su ti naši izdvojeni modeli cipela za proljetno vjenčanje bar malo olakšali odabir .