Poznato vjenčanje u 2018: Marko Tolja i Ana Ivančević

Marko-Tolja-Ana-Ivancevic

Prošle godine u srpnju, sudbonosno DA, izrekao je još jedan poznati par! Naime, radi se o riječkom pjevaču Marku Tolji i njegovoj lijepoj odabranici Ani Ivančević.

Sve detalje o ovom slavnom vjenčanju donosimo ti u nastavku, stoga nas pozorno prati! 😊

Tajno vjenčanje

Marko-Tolja-i-Ana-Ivancevic
Izvor slike: dnevni-list.ba

Svoju ljubavnu priču slavni je par započeo putem društvenih mreža. Nakon 5 godina veze, pjevač je zaprosio svoju djevojku, dok je vjenčana ceremonija uslijedila dvije godine nakon prosidbe.

Dugogodišnji par vjenčao se u crkvi sv. Antuna u istarskom Kršanu, dok se slavlje nastavilo u stanciji Stare staze.

Kako Marko i Ana svoj život drže podalje od očiju javnosti nije nas previše začudilo što su u intimnom krugu obitelji i prijatelja proslavili taj bajkovit dan.

Vjenčana ceremonija

Marko-Tolja-i-Ana-Ivancevic
Izvor slike: story.hr

Za vjenčanje, pjevač je odabrao Fidelio odijelo svijetlo smeđe boje, bijelu košulju i tamnu leptir mašnu. Dok je Ana zablistala u čipkastoj i uskoj eNVy Room vjenčanici, čiji je dugogodišnji model. Uz čipkastu vjenčanicu Ana je savršeno kombinirala nisku punđu, upotpunjenu cvijećem u kosi. Moramo priznati da joj je kompletan vjenčani look savršeno pristajao! 😍

Pjevač je na svom vjenčanju imao ne jednog već četiri kuma. Dakle, odlučio se za prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića. Dok se njegova odabranica odlučila za onu klasičnu verziju i za svoju kumu odabrala prijateljicu Helenu Jelić.

vjencanje
Izvor slike: story.hr

U jednom trenutku svadbenog slavlja, pjevač je svojoj supruzi otpjevao pjesmu „Ljubav u boji“. Zanimljivo je to da je upravo tu pjesmu Marko posvetio Ani, nakon što su se zaljubili, stoga nas ne čudi odabir baš ove čarobne pjesme 🤩.

Prinova u obitelji

Samo tri mjeseca nakon vjenčanja, par je otkrio sretne vijesti. Dakle, vijesti o prinovi u obitelji. Naime, njihov sinčić Maro na svijet je stigao krajem veljače ove godine tako da Marko i Ana uživaju u roditeljskoj ulozi.

vjencanje-marka-Tolje-i-Ane-Ivancevic
Izvor slike: index.hr

Marku i Ani želimo mnogo sreće i ljubavi u njihovom zajedničkom životu!😊

Ako te zanimaju ostala slavna vjenčanja u 2018. godini, škicni u naše članke i saznaj pokoje zanimljivosti: Saznaj koja vjenčanja poznatih su obilježila 2018. godinu i Vjenčanja poznatih blogerica u 2018. godini!

Izvor naslovne fotografije: story.hr