Poznato vjenčanje u 2018: Marko Tolja i Ana Ivančević

Prošle godine u srpnju, sudbonosno DA, izrekao je još jedan poznati par! Naime, radi se o riječkom pjevaču Marku Tolji i njegovoj lijepoj odabranici Ani Ivančević.

Sve detalje o ovom slavnom vjenčanju donosimo ti u nastavku, stoga nas pozorno prati!

Tajno vjenčanje

Marko-Tolja-i-Ana-Ivancevic
Izvor slike: dnevni-list.ba

Svoju ljubavnu priču slavni je par započeo putem društvenih mreža. Nakon 5 godina veze, pjevač je zaprosio svoju djevojku, dok je vjenčana ceremonija uslijedila dvije godine nakon prosidbe.

Dugogodišnji par vjenčao se u crkvi sv. Antuna u istarskom Kršanu, dok se slavlje nastavilo u stanciji Stare staze.

Kako Marko i Ana svoj život drže podalje od očiju javnosti nije nas previše začudilo što su u intimnom krugu obitelji i prijatelja proslavili taj bajkovit dan.

Vjenčana ceremonija

Marko-Tolja-i-Ana-Ivancevic
Izvor slike: story.hr

Za vjenčanje, pjevač je odabrao Fidelio odijelo svijetlo smeđe boje, bijelu košulju i tamnu leptir mašnu. Dok je Ana zablistala u čipkastoj i uskoj eNVy Room vjenčanici, čiji je dugogodišnji model. Uz čipkastu vjenčanicu Ana je savršeno kombinirala nisku punđu, upotpunjenu cvijećem u kosi. Moramo priznati da joj je kompletan vjenčani look savršeno pristajao!

Pjevač je na svom vjenčanju imao ne jednog već četiri kuma. Dakle, odlučio se za prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića. Dok se njegova odabranica odlučila za onu klasičnu verziju i za svoju kumu odabrala prijateljicu Helenu Jelić.

vjencanje
Izvor slike: story.hr

U jednom trenutku svadbenog slavlja, pjevač je svojoj supruzi otpjevao pjesmu „Ljubav u boji“. Zanimljivo je to da je upravo tu pjesmu Marko posvetio Ani, nakon što su se zaljubili, stoga nas ne čudi odabir baš ove čarobne pjesme .

Prinova u obitelji

Samo tri mjeseca nakon vjenčanja, par je otkrio sretne vijesti. Dakle, vijesti o prinovi u obitelji. Naime, njihov sinčić Maro na svijet je stigao krajem veljače ove godine tako da Marko i Ana uživaju u roditeljskoj ulozi.

vjencanje-marka-Tolje-i-Ane-Ivancevic
Izvor slike: index.hr

Marku i Ani želimo mnogo sreće i ljubavi u njihovom zajedničkom životu!

Ako te zanimaju ostala slavna vjenčanja u 2018. godini, škicni u naše članke i saznaj pokoje zanimljivosti: Saznaj koja vjenčanja poznatih su obilježila 2018. godinu i Vjenčanja poznatih blogerica u 2018. godini!

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se