Elie Saab vjenčanice

Elie Saab je libanonski modni dizajner s adresom prebivališta u Švicarskoj. Spoj istočnjačke tradicije i europskog modernizma vidljiv je u kreacijama koje su ga proslavile širom svijeta. Ovaj markantni muškarac zna kako doprijeti do ženskog srca pa se iznova zaljubljujemo u njegove kreacije .

Elie Saab dizajn vjenčanica

Elie Saab se specijalizirao za vjenčanice, a na modnoj sceni prisutan je od 1980ih. Aduti su mu skupe tkanine, čipka, drago kamenje, Swarovski kristali, biseri i precizni vez. Međutim, ne teče mu oduvijek med i mlijeko.

Njegova ljubav prema modnom dizajnu rodila se vrlo rano, već u devetoj godini. Kada se većina dječaka uglavnom zanimala za nogomet, on se opredijelio za škare i konac.

Prvi modeli su mu bile sestre, a glavni materijal za kreacije novinski papir i haljine iz maminog ormara.

Jadna mama, ali vjerujemo da je danas ponosna na svog sina. Baš kao što je i Elie na svoja tri sina. Ako su bar malo markantni na oca, opasni su za ženski rod .

Elie Saab kolekcija vjenčanica za proljeće 2019.

Vjenčanice za proljeće 2019. su raskošne i glamurozne. U 25 modela koji su predstavljeni, prevladavaju ukrasi od čipke i slojevit „A“ kroj suknje.

Elie Saab voli „očit“ izgled mladenke tako da su njegove vjenčanice pretežno u nijansama bijele boje, a obavezan modni dodatak je veo.

elie-saab-vjencanice
Izvor slike: eliesaab.com

Elie Saab mladenke imaju lagano valovitu raspuštenu kosu s mnoštvom ukrasa poput bisera i cvijeća. Romantičan izgled je naglašen golim ramenima. Srcoliki, lađa i pravokutni izrez uz široke ramenice ističu ženstvenu prsnu kost.

elie-saab-vjencanince
Izvor slike: eliesaab.com

Neovisno odlučiš li se za decentniji izgled ili isticanje ženskih atributa, apsolutni „must have“ je pojas oko struka. Elie Saab pojasi su većinom u boji vjenčanice te od satenskog, glatkog materijala. Čime se ublažava raskoš vjenčanice i mnoštvo detalja.

Elie Saab kolekcija vjenčanica za jesen 2019.

Kolekcija vjenčanica za jesen 2019. ima manje detalja u usporedbi s proljetnom kolekcijom. No, jednako je romantična i nježna. Jesen podnosi i nešto kraće krojeve te općeniti minimalizam .

vjencanice
Izvor slike: eliesaab.com

Jesenski trend je podignuta kosa u nisku pundžu, dok je veo još uvijek neizbježan. Dominantni kroj haljine je i dalje u obliku slova „A“ s klasičnim izrezima u gornjem dijelu. Biseri ostaju u proljetnoj kolekciji, dok se za jesen vraćaju nabori.

elie-saab-vjencanice
Izvor slike: eliesaab.com

Kraljica Rania od  Jordana, Rose Leslie („Game of Thrones“ zvijezda) i Halle Berry su samo neke od mnogih žena koje se iznova vraćaju Saab dizajnu.

Od provjereno dobrog se ne odustaje. Baš kao što i ti ne odustaješ od našeg portala, hvala na vjernosti!