Crvenokose mladenke – kakvu vjenčanicu trebate odabrati?

Crvenokose mladenke prizor su za pamćenje. Kosa boje rubina u suprotnosti sa snježnobijelom vjenčanicom ne prestaje izazivati uzdahe uzvanika na svadbi.

Međutim, plaši li te preveliki kontrast između crvene i bijele boje, uvijek se možeš odlučiti za suptilniju verziju. I odabrati vjenčanicu u pastelnim nijansama.

Budući da crvenokosim mladenkama pristaje bilo kakav dizajn, ključnu ulogu odigrat će boja vjenčanice. Upravo na to ćemo se mi usredotočiti i odgovoriti ti kakva boja haljine najbolje odgovara pojedinoj nijansi crvene boje kose .

Svijetlocrvena boja kose

Za princeze svijetle nijanse crvene boje kose, primjerice strawberry blonde, najbolji je izbor vjenčanica boje šampanjca ili boja slonovače. Topli tonovi izvrsno će pristajati tamnoputim djevojkama.

S druge strane, bjelopute djevojke svijetlocrvene boje kose neka se drže podalje od bijele boje nego neka umjesto toga odaberu kremaste tonove, bež boju ili boju breskve.

Bijela vjenčanica uz bijelu put može stvoriti sveukupno loš dojam. Osoba može djelovati previše bljedunjavo pa čak i bolesno .

Ako nikako ne možeš bez bijele, onda se okreni odgovarajućoj šminki i hrabrim modnim dodacima koji će odskakati od bljedila. Ideja je svakako da šminka lagano naglasi tvoju prirodnu boju kože, a ne da ju potpuno prekrije.

crvenokose-mladenke

Tamnocrvena boja kose

Tvoja se kosa odlikuje kestenastim ili bakrenastim nijansama. Ako je tome tako, pitamo se jesi li razmišljala o zlatnoj vjenčanici? Savršeno pristaje uz crveno smećkastu boju kose i uz zlaćanu kožu. I zamisli uz to zlatne naušnice. Ne treba ti ništa više. Dramatičnost samo takva.

Krem boja i boja slonovače također dolaze u obzir. Nemojmo smetnuti s uma boju šampanjca.

Uz tamnocrvenu boju kose i tamnu put pak odlično ide bijela boja, ali naravno, odgovara i boja šampanjca.

Nadamo se da smo ti pomogle u odabiru vjenčanice i zapamti, crvena boja kose ne bi trebala predstavljati nikakvu prepreku nego naprotiv prednost po kojoj ćeš se istaknuti