Tajno vjenčanje Nataše Janjić

Svoj najljepši i najvažniji dan u životu, daleko od očiju javnosti, odlučila je zadržati za sebe i Nataša Janjić.

Nataša je poznata kazališna, televizijska i filmska glumica te televizijska producentica, a svojom objavom na Instagram profilu službeno je potvrdila glasine oko kojih se ovih dana dizalo ponešto prašine.

Ovim riječima: „Jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo“, glumica je potvrdila krunidbu brakom.

Nakon nekoliko mjeseci veze, Nataša Janjić izrekla je sudbonosno – DA, 35-godišnjem ortopedu iz Pazina, Nenadu Medančiću  . Inače, Nenada i Natašu spojili su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić.

Što je glumica odabrala za vjenčanje?

Glumica je za ovu posebnu prigodu odabrala šljokičastu lepršavu haljinu s bijelim šlajerom te malim buketom ljiljana. Odabrani outfit savršeno je istaknuo njen trudnički trbuščić i naglasio Natašinu prpošnost  i sreću  .

Natašin odabranik je za ovu priliku obukao klasično crno odijelo te bijelu košulju.

Novopečeni je par svečanu ceremoniju proslavio u krugu najbližih, a početkom ove godine očekuju i prinovu – sinčića.

Po drugi put izrekla da!

Lijepa je glumica po drugi put uplovila u bračnu luku. Naime, 2012. godine udala se za televizijskog producenta i voditelja, Joška Lokasa. Par je prije vjenčanja bio u vezi četiri godine, a upoznao se na snimanju serije „Mamutica“. Svoj brak raskinuli su 2014. godine.

Novopečenim supružnicima želimo puno sretnih trenutaka u zajedničkom životu! 

Izvor slika: Instagram profil Nataše Janjić, Tabloid.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se